Ed Sheeran turné kiadású albummal jelentkezett, rajta négy vadonatúj számmal!

Íme a = (Tour Edition)!

Alig tértünk magunkhoz Ed Sheeran legutóbbi, Lil Baby-vel közös gigafelvétele, a 2step után, ami szűk egy hónap leforgása alatt 22 milliós nézettséget zsebelt be, és amivel a mai napig a háború sújtotta Ukrajna civiljeit segíti. Többek közt ez a szerzemény is felkerül az énekes legutóbbi albumának, az = új, bővített, turné kiadására.

A streaming platformokon a mai napig előkelő helyen zárnak Ed meghatározó pillanatait megörökítő szimbólum-lemezének dalai, köztük olyan slágerek, mint a Bad Habits, a Shivers vagy épp az Overpass Graffiti

Ed nagy, világkörüli turnéja közben pedig még egy extra kiadvánnyal és rajta négy, korábban kiadatlan felvétellel kedveskedik One Life, Penguins, I Will Remember You és Welcome To The World címmel. 

One Life és a Penguins ráadásul a rajongók csillapíthatatlan követelésére kerül az új korongra, amit már korábban a Beatles-ihletésű filmben a Yesterday-ben elcsíphettünk.

Az énekes egy pár bemelegítő, kiesebb létszámú koncert után áprilisban kezdte meg a +–=÷x Tour névre keresztelt turnéját, melynek keretein belül júliusban érkezik Európába, és olyan városokban lép majd fel, mint Amszterdam, Brüsszel, Varsó, Bécs, vagy éppen Zürich.