Dua Lipa is áldását adta Jack Harlow róla elnevezett dalára

A Variety által „a holnap slágerkészítőjeként” emlegetett Jack Harlow a zeneipar egyik kiemelt, új sztárja. 24 évesen már három Grammy-díj jelöléssel, tizenkétszeres platinaminősítéssel és több mint 5 milliárd összesített streammel büszkélkedhet a Lousville-i fenegyerek, amihez most egy sztáregyüttműködőket felvonultató szólólemez is csatlakozik Come Home The Kids Miss You címmel.

Harlow nagy visszatérése egy 2021-es kasszasikert követ, hiszen a rendkívüli rapper első arany helyezését ünnepelte a Billboard ‘Hot 100’ listáján a Grammy-díjra jelölt Lil Nas X-szel közös elképesztő együttműködésével, az Industry Baby-vel – ami nem mellesleg kilencszámjegyű, azaz 341 milliós YouTube-megtekintés tartozik.

Harlow megállás nélkül azon dolgozott, hogy még nagyobb magasságokat érjen el várva várt második albumával, a Come Home The Kids Miss You-val, amiről megismerhettük eddig a fúvósokkal kiemelt, bombasztikus vezető számot, a Nail Tech-et és addikciót kiváltó folytatását, a First Class-t. A kiadványon olyan elismert együttműködőkkel találkozhatunk, mint Drake, Justin Timberlake, Lil Wayne és Pharell.

Egy kakukktojás a Dua Lipa, amely egy önálló szerzemény és a popdíva előtt tiszteleg. Habár Dua Lipa nem működött közre a zenében, némi szerepe mégis volt a kiadásban: Jack ugyanis előzetesen megmutatta az énekesnőnek a dalt, amire egyből áldását adta.