Hivatalos: érkezik a Fülig beléd zúgtam 2. és 3. évada is

Egyszerre két évadot is berendelt a sorozatból a Netflix.

Áprilisban indult hódító útjára a Netflix egyik legújabb sorozata, a Fülig beléd zúgtam, vagy eredeti címén a Heartstopper, mely már egyből a megjelenést követően hatalmas sikert aratott. Nem kevesebb, mint 54 országban került fel a streaming platform top 10-es listájára, és a kritikusok is imádták, olyannyira, hogy a Rotten Tomatoes összesítő oldalon 100%-os értékelést kapott, ami igencsak ritkaság, így nem csoda, hogy érkezik a folytatás. Mi több, nem csak a második, hanem egyből a harmadik évadot is berendelte a Netflix!

A hírt a széria írója és kreátora, Alice Oseman jelentette be, akinek a képregénysorozatán alapszik az alkotás. Az első évad az első két résznek a történetét meséli el, melyben Nick (Kit Connor) és Charlie (Joe Locke) kapcsolata barátságból komolyabbra fordul, és emellett a barátaikat, Elle-t (Yasmin Finney), Tao-t (William Gao), Tara-t (Corinna Brown) és Darcy-t (Kizzy Edgell) is megismerhetjük.

És hogy merre megy tovább a sztori? Arról egyelőre semmi hír, azonban az alkotó, Alice elárulta, hogy reméli, hogy a továbbiakban is pozitív érzelmekkel tudják majd megtölteni általa a nézőket:

Remélem, hogy mosolyt csal majd az emberek arcára, és feldobja a napjukat, és azt is remélem, hogy inspirálja őket, legfőképpen a queer fiatalokat arra, hogy elhiggyék: ők is megtalálhatják a boldogságot, a szerelmet, és mindeközben barátokra is tehetnek szert

– mesélte a Tudumnak.

A sorozatnak köszönhetően természetesen a két főhőst alakító Kit Connor és Joe Locke is nagy népszerűségre tettek szert, és valóságos közösségi média sztárokká váltak. A premiert követően az addig csupán pár százezer követőt számlátó Instagram oldalaik milliósra duzzadtak, és az előbbinek egészen pontosan 3,4 millió, az utóbbinak pedig 2,5 millió követője lett.

Joe már egyébként a jövőről is beszélt, és pár hete elárulta, hogy az egyik legnagyobb álma, hogy ő lehessen a Disney első LMBTQ+ hercege.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikorra tervezik a soron következő, második évad premierjét.