Hivatalos: a 7. évaddal véget ér a Riverdale

A CW jelentette be a hírt.

Márciusban jelentették be, hogy biztosan érkezik a Riverdale hetedik évada, de már ezelőtt is utalt rá pár színész, hogy valószínűleg az lesz az utolsó, ez pedig most hivatalossá is vált: jövőre, 6 év után búcsúzik a széria. A hírt a CW csatorna osztotta meg, melyen az USA-ban fut a népszerű sorozat, és azt is elárulták, hogy az utolsó részek 2023. közepétől válnak elérhetővé.

Az Archie Comics képregénysorozaton alapuló alkotás 2017-ben startolt el, és már a premiert követően nagy népszerűségre tett szert, ami aztán csak növekedett, mikor a Netflix kínálatába is felkerült. Olyan színészeket ismerhetett meg a világ általa, mint KJ ApaCamila MendesLili Reinhart, vagy éppen Madelaine PetschCole Sprouse pedig a Disney éveit követően, 5 év kihagyás után itt tért vissza először a képernyőre. A széria eddig több, mint 100 részt élt meg. 

Jelenleg is fut a hatodik évada, melynek a soron következő, 15. epizódja hazánkban május 23-án, hétfőn kerül fel a Netflixre, és a pletykák szerint összesen 22 részből áll majd.

Valószínűleg a hetedik, és egyben utolsó évad is 22 részes lesz, így még azért jó darabig követhetjük kedvenc karaktereink történetét, akik pedig addig még biztosan rengeteg izgalmas és a sorozathoz hűen furcsa és bizarr kalandba keverednek majd.