Megható beszédet mondott Shawn Mendes a Juno Awards-on

2 díjat is nyert az énekes az est folyamán.

A 23 éves énekes, Shawn Mendes a 2022-es Juno Awards-on két díjat is megkaparinthatott, az „International Achvievement” kategória megnyerésekor pedig egy nagyon mély, őszinte és megható beszédet mondott az énekes.

Elárulta, hogy 15 éves énje csak álmodozni mert volna ezekeről a pillanatokról, most pedig elmondhatja, tényleg az élete része a zenélés és a sok elismerés is. Mendes Instagram oldalán is megosztott néhány másodpercet a beszédéből később.

Amikor fiatal voltam, azt hittem csak megírok egy slágert és az emberek kedvelni fognak és elég leszek. Aztán már úgy voltam vele, hogy talán akkor komolyan vesznek az emberek, ha Grammy-re vagy Juno díjra jelölnek és akkor elég leszek. Azt tanítják nekünk, hogy amit elérünk, annyik vagyunk, de tudom, hogy már azelőtt is elég voltam, hogy bárki megismerte volna a nevemet. Nem azért álltam ide most, hogy azt mondjam, add fel az álmaidat, azért vagyok itt, hogy tudassam veled, hogy miközben ezeket kergeted, ne felejtsd el élvezni a pillanatokat és emlékezz rá, hogy elég vagy.

Az internet népe pedig imádja, hogy az énekes ennyire meg tud nyílni már a kamerák előtt és meg tudja mutatni azt az énjét, amire hosszú éveken keresztül nem volt képes szorongása miatt.