Ariana Grande új albumára lehet, még éveket kell várni

Nem kezdett el még dolgozni új zenén az énekesnő.

Hiába várnak a rajongók, úgy tűnik Ariana Grande még nem áll készen egy új lemez elkészítésére és annak népszerűsítésére sem. Legutóbbi lemeze, 2020 októberében látott napvilágot positions címmel, de sajnos végül a koronavírus járvány miatt sosem kapta meg azt a bánásmódot, melyet egy-egy lemeznél elvárnának a követők – például sosem jutott el a koronggal turnézni az énekesnő.

Elmondása szerint az új korong egy nagyon érzékeny téma, ugyanis fél elmondani közönségének, hogy hol tart jelenleg a procedúrában. Annyi biztos, hogy egyhamar nem hallhatjuk újra az énekesnőt kiteljesedni a zenében, ugyanis még bele sem kezdett a munkálatokba.

Ez egy olyan kérdés, amit félek megválaszolni, de úgy érzem őszintének kell lennem a rajongóimmal. Az igazság az, hogy még nem kezdtem bele egy lemezbe. Hallom, hogy próbáltok mindenféle teóriákat alkotni és azt is tudom, hogy vannak elvárásaitok.

Azt is elárulta, hogy miért nem volt még kapacitása belekezdeni egy új lemezbe – érthető lenne az is, ha csak magára szeretne fókuszálni még egy kis ideig. De ez nem így van, ugyanis az énekesnő nem áll meg pihenni, csak más irányba indult el karrierje, például zsűrinek állt a The Voice-ban.

A The Voice ideje alatt hallottam pletykákat egy bizonyos Wicked meghallgatásról is, szóval arra akartam készülni. Forgattunk és órákra jártam, mert fel akartam készülni erre az alkalomra.

Annyi biztos, hogy legjobb esetben is egy-egy kislemezre számíthatunk a következő 1 évben az énekes-színésznőtől, új albumra legkorábban is 2023 nyarán van esély.