Rá sem ismerni Tolvai Renire új videójában

Az elragadó hangú énekesnő-dalszerző, Tolvai Reni tudja, hogyan kell megújulni, és szerencsére bevállalós is annyira, hogy ezt közönségének is megmutassa dal formájában. A másHOL jársz  különböző elektronikus zenei irányzatokból táplálkozik, érzéki atmoszférája pedig nagyszerűen illeszkedik Reni vonzó karakteréhez. A merész előadótól jól megszokott látványt is kapunk, ugyanis Reni a klip erejéig egy dögös sci-fi hősnővé alakult át. 

Tavaly nyár egyik legemlékezetesebb pontja volt, amikor Tolvai Reni kiadta az eredetileg spanyol nyelven írt, Oh Te! című Lotfi Begivel és Rácz Gergővel közös szerzeményét. Megtörve a kisebb alkotói csendet, Reni egy teljesen új zenei irányt vett:

Új zenében szerettem volna kipróbálni magam, beleszerettem a trance, house, techno stílusokba, így azt érzem, most ez illik hozzám a legjobban. Rengeteg elektronikus buliba jártam, ahol bőven volt lehetőségem inspirálódni. Egy fiatal, hihetetlen ügyes, kecskeméti producerrel, ALPRITE-tal dolgoztam az új számon. Szívesen működök együtt olyan friss tehetségekkel, akikhez korábban nem volt szerencsém, de nagyra becsülöm a munkájukat

– meséli Reni új hipnotikus felvételéről.

másHOL jársz szerzeményt a műfajhoz igazodva egy Mátrix-szerű, futurisztikus kisfilm társaságában nézhetjük és megcsodálhatjuk Reni nem hétköznapi külsőjét:

Ahogy felvettük a demót, leültünk KissMarkkal ötletelni a videóklipen és szinte egyből a zöld lézer motívumát tűztük ki fő iránynak a hangzásból adódóan. Az egyik jelenethez Asztalos Kriszta készített nekem UV-zöld és fekete testfestést, ami 6-7 órát vett igénybe, a videóban, pedig szinte csak néhány másodpercben látható – de azt gondolom, megérte! A zöld haj az én ötletem volt, valahogy úgy éreztem, hogy jól passzol  ez a frizura a Ferrari mellett

 árulta el Reni, aki profiként természetesen maga készítette el sminkjét.

Az újdonság két nyelven is elérhetővé válik, amelynek angol verziója Love Got You címmel egy hét múlva debütál.

Megosztás: