Minden, amit eddig a Måneskin új lemezéről tudunk

Az Eurovíziós Dalfesztivál nyertesei megállíthatatlanok.

A Måneskin tényleg nem áll meg: ha éppen nem turnéznak, akkor eseményeken jelennek meg és utaznak országról-országra ezzel is népszerűsítve magukat és zenéjüket, két állomás között pedig még magánéletüket is igazgatják, sőt új zenén és lemezen is dolgoznak közben. Most olyan részletek derültek ki új lemezükkel kapcsolatban, hogy még az állunk is leesett.

A banda, mint kiderült elkezdett a népszerű producerrel, Max Martinnal dolgozni új anyagaikon – Max nevét olyan előadókhoz köthetjük, mint Britney Spears, Katy Perry vagy The Weeknd. Igaz, a Coachellás fellépésük alatt egy új dalt mutattak be Gasoline címmel, most mégsem ezt hallhatjuk stúdióverzióban. A Supermodel érkezett meg a mai napon, mely egy igazán könnyed rock dal. Érdekesség, hogy ez az első alkalom, hosszú évek után, hogy Max Martin egy olyan bandával dolgozik, akik rock zenét játszanak – a producer maga is egy rock bandában kezdte.

Igeeen, Max-el kezdődött, de mi is dolgoztunk rajta egy csomót, Thomas itt ott változtatott rajta. Max-szel először az első Los Angeles-i bulink után találkoztunk novemberben. A dalfesztivál miatt hallott rólunk és megbeszéltük, hogy együtt fogunk dolgozni

– mesélte Victoria.

Majd egy kicsit többet beszéltek a készülő lemezről is, mely az utolsó fázisban van jelenleg.

Körülbelül a lemez felét vele készítettük el – 10 dalt, de nem mindet. Az, hogy vele dolgozhattunk, először is sok újdonságot tanított nekünk. Több, mint 30 éve csinálja ezt, remekül. Amikor vele szerzel dalt, valószínűleg egy 100%-osan jó dal lesz a végeredmény.

Arra is fény derült, hogy a banda egész sokat kísérletezett az új anyagon, próbáltak kilépni komfortzónájukból. De sokkal többet nem árulnak el, ugyanis azt szeretnék, ha a rajongóiknak meglepetés lenne az, amit alkottak.

Meg kell várnotok, hogy megjelenjen a lemez. Misztikusak szeretnénk maradni. Nagyon sokat kísérleteztünk rajta. Még mindig mi vagyunk, és a rajongóink szeretni fogják ezt is. Van néhány olyan dal is a korongon, amit néhány évvel ezelőtt írtunk, csak mi.

A szombati nagydöntőn pedig újra színpadra állnak az Eurovíziós Dalfesztiválon, mégpedig a ma megjelent, új szerzeményükkel, a Supermodellel. Hamarosan pedig a hivatalos videót is megkapjuk majd a kislemezhez, ami az eddigi anyagok alapján biztosan megbotránkoztat majd néhány embert.