Cabriokat elő, hangerőt fel: itt a Why Don’t We újdonsága

A csupa tehetségből szerveződő, Why Don’t We popcsapat jelentkezik nyárra kész új, a Just Friends című szerzeményével. 2021-ben pedig a MUSICDAILY-vel is beszélgetett a bandából két srác, Zach és Jonah.

2016-os debütálása óta az öt lehengerlő srácból álló Why Don’t We több mint 3 milliárd globális streaminget, 930 milliót felülmúló YouTube-megtekintést tudhat magának, köztük a kiemelkedő Big Plans, az I Don’t Belong In This Club Macklemore-ral és az Ed Sheeran által írt és Steve Mac által készített What Am I című slágerük. 

Ahogy már megszokhattuk a bandától, most is egy egyből dúdolható bombával érkeznek a forróbb hónapok tiszteletére, amit így mutattak be a tagok:

A Just Friends a nyár kellemes hangulatát eleveníti fel! Pár hónappal ezelőtt Miamiban írtuk, és ez volt az egyik legszórakoztatóbb napunk, amit valaha a stúdióban töltöttünk. A dal arról a klasszikus hangulatról és ezzel járó érzelmek szól, amikor többet akarunk puszta barátságnál attól a személytől, akit egy ideje már ismerünk. Reméljük, mindenki lehúzza az ablakát, és egész nyáron keresztül ezt robbantja!”

A kellemes popszám videóklipje egy partmenti mezőn játszódik, amiben a fiúknak rettenetesen jól áll az öltöny!