Zac Efron igent mondana egy High School Musical részre

Hát, mi imádnánk az biztos!

Úgy tűnik Zac Efron már nem zárkózik el annyira a High School Musicaltől, mint régen. A színész egy friss interjúban fejtette ki, hogy mennyire szeretné, ha hasonlóan a Szex és New Yorkhoz, vagy a Pretty Little Liars-höz a High School Musicalt is újjáélesztenék és készülne egy új rész hozzá.

A filmsorozat első része 2006-ban debütált, majd a második rész 2007-ben érkezett a televízió képernyőkre, a harmadik, ahol már végzősőket alakítottak, 2008-ban került a mozik vásznaira. Azóta pedig már a Disney+ is készített belőle egy sorozatot, mely a filmekre épül és High School Musical: The Musical – The Series címen fut az Egyesült Államokban – amint betör hazánkba is a streaming platform, itthon is elérhető lesz a sorozat, mely Olivia Rodrigo karrierjét beindította.

Az eNews kérdezte a színészt, hogy igent mondana-e egy negyedik filmre, melyre egyből rávágta, hogy természetesen, nem is kérdés. Szerencsére ezt meg is indokolta:

Annyira király lenne, ha újra lehetőségem lenne azzal a csodálatos csapattal együttdolgozni. A szívem még mindig oda húz. Elképesztő lenne. Remélem megtörténik.