20 évvel a sorozat után vetkőzik a Csáó, Lizzie színésznője

Az énekes-színésznő nem szégyenlős többé.

Hilary Duff neve sok helyről lehet ismerős különböző generációknak, például Lizzie McGuire karakterét öltötte magára a kezdetekben, majd a Younger c. sorozat főszereplője volt, közben zenélt is, most pedig az Így jártam apátokkal c. alkotás főszerepét zsebelte be, mely itthon is nézhető lesz, amint megérkezik hazánkba a Disney+.

A Women’s Health magazinnak mesélt arról, mennyire nehéz volt számára elfogadni testét, illetve arra is kitért többek között, hogy a sok negatív példa miatt mennyi szenvedés volt neki 17 évesen evési zavarokkal küzdeni. Ekkor úgy érezte, felhagy a sztársággal és visszatér a hétköznapi életbe.

Büszke vagyok a testemre. Eljutottam oda, megbékéltem azzal, hogy milyen változásokon ment keresztül a testem.

Hilary egyébként már 3 gyermek büszke édesanyja, kettő gyermeknek a szintén zenész Matthew Koma az édesapja. Mae 13 hónapos, Banks 3 éves, míg Luca már 10. Azt is bevallotta az újságíróknak, hogy addig nem volt képes elfogadni testét, amíg második gyermeke világra nem jött, ugyanis a válása után nagyon erős érzelmeket váltott ki belőle, hogy újra édesanya lehet.

Úgy érzem 34 évesen már sikerül tisztelnem a testem. Abban is segített, hogy ilyen csodálatos családom legyen. Minél idősebb leszek, annál magabiztosabb vagyok a bőrömben.

Arra is kitért, hogy mennyire fontos a mentális egészség megőrzése, pláne, amikor olyan világban élünk, amikor egy-egy botoxos kezelés csodákra képes. Kiemelte, hogy fontos, hogy ne csak a külsőségekkel foglalkozzunk, hanem a belsőnket is ápoljuk folyamatosan.

Kidolgozzuk a lelkünket, hogy a testünk a lehető legjobb formában legyen. Botoxoltatunk, megcsináltatjuk az arcunkat, a hajunkat, a szempillánkat és minden szart. De én inkább belül dolgoznék magamon. Az a legfontosabb része a rendszernek.