Camila Cabello nyitja az idei UEFA-bajnokok ligája döntőjét

Az énekesnő a nyitóünnepségen lép színpadra.

Idén május 28-án, a párizsi Stade de France stadionban tartják az UEFA-bajnokok ligájának döntőjét, melynek a fő fellépője nem más lesz, mint Camila Cabello. Az énekesnő csupán 10 perccel a Liverpool és a Real Madrid közti mérkőzés kezdete előtt lép színpadra, és nem kevés néző előtt, ugyanis a helyszínen lévő 80 ezer szurkoló mellett az eseményt több, mint 200 országban közvetítik élőben, és átlagosan 380-400 millióan követik otthonról.

Camila elmondása szerint egy nem mindennapi előadással készül erre a különleges alkalomra:

Nagy izgalommal tölt el, hogy még ebben a hónapban színpadra léphetek az UEFA-bajnokok ligája döntőjén, Párizsban. Egy nagyon különleges show-val készülök a sport- és a zenerajongók számára az egész világon, amiben a latin örökségem és az összetartozás találkoznak. Már alig várom!

Az énekesnő az Instagram oldalán hozzátette, hogy rengeteg meglepetést tartogat a tarsolyában a műsorra.

A fellépés során valószínűleg az összes eddigi slágerét beleépíti majd a 6-7 perces előadásba, és biztosan felcsendül pár dal a nemrég megjelent Familia című albumáról is.

Az eddigi évek során egyébként olyan fellépőket köszönthetett a sportesemény, mint Dua Lipa, az Imagine Dragons, Marshmello, Selena Gomez, vagy éppen a Black Eyed Peas.