Első alkalommal kapták lencsevégre együtt Olivia Rodrigot és Sabrina Carpentert

Úgy tűnik, kibékültek a lányok.

A Disney két csillaga, és a brutális szerelmiháromszög két szereplője, Sabrina Carpenter és Olivia Rodrigo úgy tűnik rájöttek, felesleges egy fiú miatt így összeveszniük.

Valószínűleg nincs olyan ember a világon, aki ne hallott volna a drivers license körülötti drámát, melynek szereplői a fentebb említett lányok, plusz Joshua Bassett, akiről a dal is szól. De ebbe nem megyünk bele mélyebben – régebben itt cikkeztünk erről az egészről.

A héten történt viszont, hogy a két énekes- és színésznő megjelent a Met-gálán, természetesen egymástól függetlenül. A napokban pedig a Vogue tett közzé néhány kulisszák mögötti képet, ahol az 5. képen látható a két szupersztár, amint valamiről nagyon diskurálnak a háttérben,

Sinna Nasserinek köszönhetjük azt a képet is, ahol egyelőre tisztázatlan dologról beszéltek a lányok, valószínűleg ha a jövőben rákérdeznek egy interjún arra, miről szólt a beszélgetés, készségesen elárulják majd. De addig is, láthatjuk, hogy bármi is volt közöttük, mára legalább beszélő viszonyban vannak.