Lili Reinhart csúnyán beszólt Kim Kardashiannek

Közösségi média oldalain osztotta ki a médiasztárt.

Lili Reinhartnak volt egy-két gondolata Kim Kardashian nyilatkozatáról, amikor is arról mesélt, hogy muszáj volt 3 hét alatt 7 kilót fogynia, ugyanis nem volt más választása, mert nem fért bele abba a ruhába, amit kinéztek neki a Met Gálára.

A vörösszőnyegen mesélt erről Kim, aki úgy fogalmazott, hogy úgy érezte simán bele fog férni Marilyn Monroe ruhájába, mert ő is teltebb volt. Utána pedig részletezte, hogy milyen lépéseket tett meg azért, hogy ilyen rövid idő alatt megszabaduljon ilyen sok „feleslegtől”.

Mindig is azt hittem, hogy Ő is teltebb volt. Szóval amikor nem jött rám a ruhája, sírni tudtam volna, mert nem tudjuk igazítani. Aztán egy nap 2 alkalommal is izzadást elősegítő ruhát viseltem, futottam rendszeresen, elhagytam az összes cukrot és szénhidrátot az életemből és kizárólag zöldségeket és proteint fogyasztottam. Nagyon szigorú volt a diéta

– mesélte Kim.

Sokan kérdőre vonták a médiaszemélyiséget, hogy azért ennek a diétának az efféle népszerűsítése káros lehet a hétköznapi emberek számára és rossz példát is mutat ezzel követőinek.

A felszólalók közt volt a Riverdale sztárja, Lili Reinhart is, aki Instagram sztorijában írta ki gondolatait erről az egészről, ahol elmondta, hogy mennyire káros a hatása az efféle nyilatkozatoknak.

Az, hogy végigmész egy vörösszőnyegen és az egyik interjúban azt mondod, hogy mennyire éhes vagy… mert nem fogyasztottál szénhidrátot egy hónapon át… csak azért, hogy begyömöszöld magad egy kibaszott ruhába? Borzalmas. Nagyon borzalmas.

Majd folytatta:

Nyíltan felvállalni, hogy éheztetted magad csak a Met Gala miatt. Amikor tudod, hogy több millió fiatal néz fel rád és issza minden szavadat. Ez a tudatlanság és nemtörődömség borzalmas és undorító.

Majd így zárta le gondolatmenetét:

Kérlek, fejezzük be ezeknek a hülye és káros celebeknek a támogatását, akinek az életük csak a testük körül forog. Nem vagyok egy feszült ember, de esküszöm, ennek az iparnak a toxikussága arra késztet, hogy Instagrammon engedjem ki a felgyülemlett feszültséget magamból.

Kim nem kommentálta a történteket egyelőre, de ki tudja, mikor szúr vissza a színésznőnek.