Videó: sörrel öntötték nyakon Karol G-t a koncertje után

Kellemetlen meglepetésben volt része az énekesnőnek.

Igencsak kellemetlen meglepetés érte Karol G-t az egyik koncertje után. A kolumbiai énekesnő a szülővárosában, Medellínben lépett fel, a show után pedig, természetesen jópár biztonsági őr kíséretében végigment a tömegen, hogy üdvözölje a rajongóit, azonban valószínűleg arra álmában sem gondolt volna, ami eközben történt vele. Az egyik “fan” ugyanis ahelyett, hogy valamilyen ajándékot nyújtott volna át neki, ahogy ilyenkor szokás, nemes egyszerűséggel nyakon öntötte a kezében lévő pohár sörrel. 

Az esetről videó is készült, amin jól látszik, hogy nem csupán balesetről van szó, és nem véleltenül borította ki az italát a nő. Miután első próbálkozásra nem sikerült a pohár teljes tartalmát a sztárra öntenie, még egyszer jól meglendítette a kezét, hogy biztosan az utolsó csepp is Karol haján és arcán landoljon, aki éppen mit sem sejtve, lelkesen integetett az egybegyűlteknek.

A biztonságiak azonnal félre lökték a “rajongót”, az énekesnő pedig profi módjára kezelte a bosszantó helyzetet, és bár szemmel láthatóan meglepte a dolog, nem állt meg, és tovább haladt a tömegben, hogy még több fannal tudjon találkozni.

A szürreális jelenetet egy másik szögből is felvették, ahol szintén jól látszik, hogy ez a kellemetlen meglepetés nem tántorította el Karolt attól, hogy tovább üdvözölje a rajongóit, sőt, a végén még egy mosoly is eleresztett feléjük.

A kérdés csak az: ha valaki ennyire nem bírja Karol G-t, hogy nyakon önti sörrel, az miért vesz jegyet a koncertjére?