Camila Cabello: csak azért jelentkeztem az X-Faktorba, hogy Harry Styles felesége legyek

Camila Cabello és Harry Styles mind a ketten szólóban jelentkeztek az X-Faktorba, majd ironikusan mind a ketten bandába lettek összerakva, aztán cseresznye a tejszínhabon, hogy mind a ketten harmadikként végeztek a saját versenyükben.

Camila elárulta James Corden Carpool Karaoke műsorában elárulta, hogy csak azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert azt hitte, így megtalálja az igaz szerelem – ezt pedig a One Direction énekesével, Harry Styles-szal tudta elképzelni.

Habár tényleg az X-Faktor volt az, ami kiugrási lehetőséget adott a fiatal tehetségnek, bevallotta, hogy egyáltalán nem a hírnév vagy a sztárvilág vonzotta, hanem az, hogy összejöjjön egy másik fiatallal, Harry Styles-szal, aki akkoriban a One Directionnel vette le a világot a lábáról.

15 éves voltam és imádtam a One Directiont, és úgy voltam vele, hogy The Voice vagy X-Faktor? A One Direction az X-Faktorban volt, szóval én is oda jelentkezek.

Majd e mondatok után vallotta be azt, amire a mai napig sem túlságosan büszke.

Nagyon ciki, és csak azért árulom el, mert már 10 éve volt, de én csak azért jelentkeztem az X-Faktorba, hogy hozzámenjek Harry Styles-hoz. És én ezt tényleg elhittem. Egyébként ez az első alkalom, hogy ezt bárkinek is elárulom.