Jacob Elordi: túl öreg vagyok ahhoz, hogy a középsulis Nate-et alakítsam az Eufóriában

Nem is annyira meglepő kijelentés a színésztől.

Jacob Elordi, aki nem egyszer fejtette ki, hogy mennyire unja, hogy korához nem hű karaktereket kell alakítania a képernyőkön, most Eufória-béli karakterét, Nate Jacobs-ról beszélt. Elárulta, hogy szerinte ő már túl öreg ahhoz, hogy a karkatert hozza a képernyőkön.

Április 20-án jelent meg szinte a teljes Eufória szereplőgárda a Los Angelesben található Academy Museum of Motion Pictures-ben, ahol Zendaya, Jacob, Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Eric Dane, Alexa Demie és Barbie Ferreira egy kerekasztal-beszélgetésen vettek részt.

A vörösszőnyeges interjú során árulta el a 24 éves Jacob a Variety részére, hogy egy kicsit idősnek érzi magát ahhoz, hogy a középsulis karaktert alakítsa még mindig.

Szeretném látni, ahogy Nate felnő, mert szerintem én is öregszem. Úgy érzem már túl idős vagyok a középsulihoz. Még nem beszéltem a készítőkkel. Az egyetlen reményem, hogy nem kell újra csöndben végigsétálnom a folyosókon, tényleg öregszem.

A színész egyébként jó eséllyel hátat fordíthat Nate fiatalabb énjének alakításának, ugyanis az Eufória harmadik évada az ígéretek szerint még durvább lesz, mint valaha. És valljuk be, tényleg kimaxolták már ezeket az éveket.