Fülig beléd zúgtam: már nézhető a Netflix újdonsága

Már beszámoltunk a Netflix egyik újdonságáról, mely magyarul az elég érdekes, de beszédes Fülig beléd zúgtam címet kapta. Ha külföldi publikációkban keresnénk rá a sorozatra, akkor Heartstopper néven fogjuk megtalálni a hozzá kapcsolódó anyagokat.

Már hazánkban is elérhető a sorozat, mely Alice Oseman regényét dolgozza fel és két srácról szól, akik, mint ahogy a cím is elárulja, egymásba esnek. Mivel szinte teljesen hű maradt a képregényhez az élőszereplős adaptáció, így megismerjük a nyugodt Charlie-t (Joe Locke) és a rugby-imádó Nicket (Kit Connor), akik egy középiskolában gabalyodnak egymásba, majd szépen lassan felfedezik, hogy a nem mindennapi barátságuk igazi szerelemmé forr ki. A srácok és barátaik pedig együtt járják végig az önfelfedezés, az elfogadás, a másik támogatását segítő utakat, miközben megtalálják a legőszintébb énjüket.

Igaz, egyelőre nem tudni, hogy lesz-e második évad, vagy, de annyi biztos, hogy elképesztő népszerű maga a sorozat. Ha a Netflixtől megkapják a zöld utat és elindulhat a gyártás, annyi biztos, hogy 2023 közepénél biztosan nem láthatjuk hamarabb az alkotást. A képregények szerzője viszont már utalt a második etap megvalósulására.

Annyi biztos, hogy a készítőknek lesz mit felhasználniuk, ugyanis bőven van még képregény, amit feldolgozhatnak a sorozat következő évadaiban.