Hailee Steinfeld: ez csak egy kis ízelítő abból, ami jönni fog – visszatér a zenéhez az énekes-színésznő

A zenei karrierjét tervezi előtérbe helyezni az énekes-színésznő?

Hailee Steinfeld jópár slágerrel ajándékozott meg minket 2015. és 2017. között, mikor is elstartolt a zenei karrierje, elég csak a Love Myself-re, a Most Girls-re, vagy éppen a Starving-ra gondolnunk, azonban ezután inkább a színészkedésre fókuszált. 2020-ban jelent meg a második EP-je Half Written Story címmel, ami az eredeti tervek szerint az első teljes albuma alapjául is szolgált volna, viszont ez végül nem így lett, és a zene ismételten parkoló pályára került nála – egészen mostanáig.

Az énekes-színésznő ugyanis hamarosan egy vadiúj dallal tér vissza, ami a Coast címet kapta, és amit már le is menthetünk előre ide kattintva. Bár a pontos megjelenési dátumról egyelőre nem hullott le a lepel, a People magazinnak elárulta, hogy a közeljövőben még több új zenére számíthatunk tőle.

Izgatott vagyok miatta, hogy ez csak egy kis ízelítő abból, ami jönni fog, és alig várom, hogy zenét adjak ki. Már régóta dolgozom rajta, de hálás vagyok az időért, amit azzal tölthettem, hogy tökéletesítsem, mert hihetetlenül büszke vagyok rá

– mesélte.

Ez azt is jelenti, hogy végre, 7 év után megkapjuk Hailee debütáló albumát, aminek a Coast lesz az első kislemeze.

Teljes mértékben egy új korszakot nyit majd. Már évek óta velem vannak a dalok, amin dolgoztam, és erre úgy érzem, szükségem is volt ahhoz, hogy a zenémmel eljussak oda, ahol most vagyok. És tudom, hogy idegesítő volt. Nekem vannak a legtürelmesebb rajongóim, nem tudom, mivel érdemeltem ki, de nagyon szerencsésnek érzem magam miatta.

Az énekes-színésznő nem csak az új dalát jelentette be, de a Core ásványvízmárkával való együttműködését is. A közös kampányuk szlogenje, hogy „találd meg az egyensúlyod”, ez pedig egy olyan üzenet, mellyel abszolút tud azonosulni, ugyanis márcsak a munkájából kiindulva is rettentően fontos számára a kiegyensúlyozott életmód.

Az, hogy találd meg az egyensúlyod, nem feltétlenül egy konkrét dolgot jelent. Lehet ez az, hogy elmész egyet sétálni, pusztán annyi, hogy kimész a természetbe, vagy éppen csak meditálsz. Én például edzeni szeretek, és ez fontos része az életemnek

– mesélte a közös projektről.

És hogy hol érzi magát a legkiegyensúlyozottabbnak?

Bármennyire is kaotikus a munkám, a stúdióban mindig békére lelek. Ott teljesen kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak érzem magam. Besétálhatok egy helyre, ahol szabad lehetek és kiélhetem a kreativitásom.