Teljes a 2022-es Campus Fesztivál névsora

Mindenki megtalálja azt, amit keres.

A hazai élvonal mellett ismét külföldi előadók is színesítik a fellépői listát a 2022-es Campus Fesztiválon. Jön többek között: Tiësto, Zara Larsson, Aurora, Chase & Status, Sigala, The Toy Dolls, Goodboys, Christian Löffler, Deez Nuts, Charlotte OC, Jungle by Night. Náluk lép fel a legtöbb hazai fellépő, úgyhogy garantáltan mindenki megtalálhatja a számára érdekes programot.

Természetesen a popszcéna legizgalmasabb előadóit köszönti majd a debreceni Nagyerdőben az idei Campus Fesztivál, de arról is gondoskodtak, hogy ne csak egy réteget szolgáljanak ki igazán színes és változatos kínálatukkal. Ejtsünk pár szót a nagyobb, külföldi nevekről, ugyanis ilyen izgalmas előadókat kevés helyen láthatunk.

Zara Larsson

A svéd énekesnő Zara Larsson már egyszer felszántotta a Sziget színpadát, így nem lesz számára ismeretlen a hazai közönség. Igaz, most első alkalommal került főműsoridőbe, így biztos, hogy óriási showt, sok táncot és megannyi slágert hoz el a Campus színpadára. A MUSICDAILY csapata ezt a koncertet várja a legjobban. Semmiféleképpen se hagyjátok ki!

AURORA

AURORA talán 2022-ben a legizgalmasabb előadó, aki országunkban lép fel. A bájos, elbűvölő, de mégis titokzatos előadó szinte biztos, hogy olyan koncerttel készül Debrecenbe, amit sosem fogunk elfelejteni.

Sigala
ella eyre sigala

Sigala a legnagyobb sztárokkal dolgozott már együtt: Meghan Trainor, Kylie Minouge, a Balaton Soundon is színpadra lépő Becky Hill, Paloma Faith, Rita Ora, John Newman, Ella Henderson és még sorolhatnánk. Egy biztos: egy percig sem fogunk unatkozni, ugyanis valószínűleg nincs olyan ember a világon, akit ezek a kifinomult dance-ütemek ne mozgatnának meg.

Tiesto

A slágergyáros DJ folyik a csapból is hazánkban, így nem meglepő, hogy az egyik legvártabb bulit hozza majd Tiesto. Jelenleg is szárnyal a slágerlistákon az Ava Max-szel közös dala, a The Motto és még mennyi slágert tudhat magáénak…