KJ Apa lesz a Wonder Twins film egyik főszereplője

Isabel May mellett tűnik fel a színész.

Saját filmet kap a DC univerzum két kevésbé ismert szuperhőse, a Wonder Twins, akiket KJ Apa és Isabel May személyesítenek meg majd a képernyőn. Az egyébként szintén képregényen alapuló Riverdale sztárja Zan, míg a színésznő Jayna bőrébe fog bújni: az utóbbi képessége, hogy bármilyen állattá át tud változni, az előbbi pedig alakot tud váltani, ám ő a születésétől kezdve egy igencsak komikus karakter, hiszen a képességei eléggé limitáltak. Emellett az ikreknek kizárólag akkor működnek a képességeik, ha megérintik egymást.

A film sztorijáról egyelőre szinte semmit nem tudni, a testvérpár története azonban évtizedekkel ezelőttre nyúlik vissza. Egy 1977-es képregényből tudtuk meg, hogy egy járvány következtében maradtak árván, és az Exxtor bolygó lakói fogadták be őket. Amikor aztán megtudták, hogy a Grax nevű gonosztevő meg akarja semmisíteni a Földet, oda utaznak, hogy figyelmeztessék az Igazság Ligáját. Svéd cserediákként vegyülnek el az emberek között, és Gotham város gimijébe járnak. 

Eddig olyan alkotásokban tűntek fel, mint a Tini titánok, harcra fel!, a Smallville, vagy éppen a Flash – A Villám. KJ főként már az előbb is Riverdale-nek köszönhetően vált ismertté, de emellett láthattuk például a 2020-as, a koronavírus járvány ihlette Kanáriban, az Egy kutya négy életében, és a Még mindig hiszekben. Isabel szerepelt az 1883-ban, az Alexa és Katie-ben, illetve Az ifjú Sheldonban is. 

A forgatás idén nyáron indul Atlantában, a film pedig az HBO Maxen lesz majd eler