Az internet népe szerint közönséges Lizzo nagy visszatérése

Az új dalával együtt jelentette be új lemezének megjelenését is.

Lizzo tényleges nagy visszatérése még tavaly volt esedékes, amikor a rapper nagyágyúval közösen kiadták a Rumors c. dalukat, azóta viszont, ahogy a mondás tartja, sok víz lefolyt a Dunán és más irányba ment el az énekesnő. Most pedig újra arra buzdítja hallgatóit, hogy szeressék és fogadják el önmagukat.

Az About Damn Time pedig egy bejelentéssel együtt érkezett, mégpedig azzal, hogy az énekesnő új lemeze a Special július 15-én érkezik. Az új dalhoz egyből érkezett egy videó is, melyben Lizzo egy „szexi és stresszes” nevezetű terápiás csoport ülésén vesz részt, ahonnan meg is szökik sikeresen – a videót egyébként Chris Breslauer készítette, aki a MUSICDAILY-nek is adott interjút YUNGBLUD egyik videója kapcsán.

Megalkottam a nyár dalát az About Damn Time-al. Jó zenéket csinálok. A dal sok beszélgetés kiindulópontja lehet, ugyanis épp itt az ideje [utalás a dal címére], hogy jobban érezzem magam, hogy vége legyen a járványnak. Itt az ideje, hogy egy fekete nő legyen a Supreme Court élén. Annyi minden lehet

– mondta az énekesnő a dal megjelenésekor.

Az énekesnő egyébként magabiztos a megjelenéssel kapcsolatban, viszont TikTokon egyre több és több videó lesz virális, melyben a felhasználok kifejezik érzéseiket a dallal kapcsolatban és legtöbben a „közönséges” vagy a „utánzat” jelzőt használják, ugyanis szerintük nagyon hasonlít előző kislemezeihez, például a Juice-hoz.

Egy másik dalba is belehallgathatunk egyébként, hiszen a korong címadó dala, a Special a Logitech egyik reklámjának lett a betétdala.