Kiernan Shipka visszatér a Riverdale-ben, mint Sabrina

Újabb crossoverre számíthatunk a két széria között.

Ismét ellátogat Riverdale-be a Netflix tiniboszorkánya, Sabrina, ugyanis karaktert alakító Kiernan Shipka visszatér a népszerű sorozatba egy újabb crossover erejéig. A színésznő már egyszer feltűnt a jelenleg is futó hatodik évad elején, azonban a rajongók számára egy kissé csalódás okozott az epizód, amiben szerepelt, mert igencsak keveset láthattuk benne.

Akkor a szintén Netflixes Sabrina hátborzongató kalandjai-ból ismert boszorkány egy régi barátjának, Cheryl Blossomnak (Madelaine Petsch) sietett a segítségére egy varázsigével, és most, hogy Cheryl-t megszállta egy bosszúszomjas felmenője, Abigail, ismét elkél Sabrina és a természetfeletti erők segítsége.

Tökéletes ez az évad arra, hogy Sabrinát többet láthassuk a képernyőn, hiszen a természetfeletti már így is beköltözött Riverdale-be. Több szereplő, így Betty (Lili Reinhart), Archie (KJ Apa), és Jughead (Cole Sprouse) is szupererőre tettek szert az utóbbi részekben, de ez még nem minden: a soron következő epizódok egyikében időutazás is lesz. Tabitha (Erinn Westbrook) megy vissza a múltba, hogy megakadályozza Percival Pickens (Chris O’Shea) ördögi tervét a várossal, és nem utolsó sorban a nagyapja éttermével. 

Emellett folytatja a sorozat azt a tradíciót, hogy zenés részeket csempésznek az évadokba, a következő ilyen pedig az American Psycho musicalen alapszik majd. 

Riverdale új részei hétfőnként válnak elérhetővé a magyar Netflixen.