Júniusban érkezik Conan Gray 2. albuma, és egy igazi érzelmi hullámvasútra számíthatunk

Két hónap, és itt a Superache!

2020. márciusában dobta piacra debütáló albumát Conan Gray Kid Krow címmel, most pedig érkezik a folytatás! Az énekes második korongja, ami a Superache címet kapta, június 24-én érkezik, és egy igazi érzelmi hullámvasút lesz.

Conan a Rolling Stone-nak mesélt többek között arról, hogy mi inspirálta a korong címét:

A „superache” egy olyan dolog, ami annyira fáj, hogy még évekkel később is veled marad. Kizárólag drámai gyászfolyamatokkal, saját magunk szabotálásával, dalírással, és a barátainknak sírással gyógyítható be több év alatt

– mondta.

Elárulta, hogy az új dalokban mindent kiadott magából, ami csak benne volt, még olyan dolgokat is, amiket eddig félt kimondani.

Szívfacsaró és egyben félelmetes folyamat volt megírni ezt az albumot, de úgy érzem, a végeredmény hithűen képviseli azt, hogy ki is vagyok én. A Superache mindenképpen egy sebezhető lemez, de azért bőven van benne szarkazmus is. A történetének a középpontjában a szívfájdalom, a barátok, a vágyakozás, a gyász állnak, és a múltad olyan részeinek elengedése, amiket évekig elnyomtál magadban.

Az énekes tavaly dobta piacra a lemez első ízelítőjét, az Astronomy-t, amit a People Watching, a Telepath, és a legutóbbi kislemeze, a Jigsaw követett. Elmondása szerint az alkotási folyamat közben kiírta magából mindazokat az érzelmeket, amiken fiatal felnőttként átesett, és amivel valószínűleg rengeteg rajongója tud azonosulni.

Tisztában vagyok vele, hogy fiatal felnőttként szélsőséges érzelmeken megyünk keresztül, és ha 10 év múlva visszatekintek rájuk, csak nevetni fogok rajtuk, de ezen az albumon szerettem volna elfogadni a felnőtté válásnak ezt a természetét.

A két hónap múlva érkező albumot ide kattintva tudod előre lementeni.