Majdnem 30 év után válnak Miley Cyrus szülei

Tish Cyrus adta be a kérelmet a napokban.

Úgy tűnik semmi sem örök, egy korszak pedig lezárul mindannyiunk életében, ugyanis kiderült, Miley Cyrus szülei, Tish és Billy Ray Cyrus 30 év házasság után válnak el.

A TMZ információi szerint a keresletet Tish maga nyújtotta be múlthéten a Tennessee Állami Bíróságon. A dokumentumokból kiderül, hogy gyermekelhelyezési pert nem indítanak, ugyanis legfiatalabb közös gyermekük is már 22 éves – ő egyébként Miley kistestvére, a szintén énekesnő Noah Cyrus.

A dokumentumokban Tish meg is indokolja döntését, egyik legnyomósabb érve az volt, hogy az elmúlt 2 évben nem éltek már együtt, illetve az „összeegyezhetetlen szemléletmód” is olvasható a dokumentumokban, emellett pedig a vagyon igazságos elosztását is követeli Tish.

Érdekesség, hogy ez a harmadik alkalom, hogy a pár beadja a válókeresetet, első alkalommal Billy tette 2010-ben, majd 2013-ban Tish. A rajongók egyébként már hónapokkal ezelőtt gyanakodtak, ugyanis Billy nem vett részt a családi karácsonyon sem, melyről egyébként Miley is megosztott képeket hivatalos Instagram oldalán.