Megszületett az idei nyár rádióslágere David Guettáék keze alatt

Kellemes zongoraakkordok, eufórikus hangzás és szárnyaló ritmus – így jellemezhetjük David Guetta, Becky Hill és Ella Henderson Crazy What Love Can Do című szuperszonikus közösét, ami egyben a nyár egyik leghangulatosabb darabjának ígérkezik. 

A világ legjobb DJ-jeként is díjazott, a többszörös Grammy-díjas zenei úttörő gyarapítja idei slágereinek listáját, hiszen Joel Corry-val és Bryson Tillerrel közös What Would You Do? trackje után már érkezik is a következő kollab-nagyágyú. 

Számomra ez egy nyári dance-szám, ami a szeretet fontosságának és erejének üzenetét terjeszti. Nagyon örültem, hogy közös sikerünk, a „Remember” után újra együtt dolgozhattam Becky-vel. Ellával pedig ez volt az első közös munkánk, és fantasztikus volt! Öröm volt két ilyen hihetetlen művésszel kollaborálni

– árulta el a francia lemezlovas.

Ella Herderson második lemeze Everything I Didn’t Say címmel debütált idén, rajta 16 fantasztikus trackkel: köztük az idén a SZIN-re látogató Tom Grennannal közös Let’s Go Home Togetherrel, ami a brit toplisták valósággal letarolta.   

Becky Hill szintén napjaink egyik legismertebb énekesnője, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint az abszolút megahit Lose Controlvagy a már említett Remember.