Megvan, mikor jön a 365 nap folytatása, és megérkezett az előzetes is

Bonyolult szerelmi háromszög van kialakulóban a szereplők között.

2020. nyarán az egész világot letarolta a Netflix lengyel sikerfilmje, a 365 nap, így nem volt kérdés, hogy érkezni fog a folytatás. A munkálatok tavaly májusban meg is kezdődtek Lengyelországban és Olaszországban, most pedig arra is fény derült, hogy április 27-én érkezik a második rész. Mi több, a bejelentéssel együtt az előzetest is megkaptuk, melyben bonyolult szerelmi háromszög kezd kialakulni a karakterek között.

Az első film Laura (Anna-Maria Sieklucka) történetét mesélte el, akit 365 napra foglyul ejt egy szicíliai gengszter, Massimo (Michele Morrone) annak reményében, hogy a fogság végére beleszeret a fiatal nő. A második részben a két főhős tiszta lappal kezd és megpróbál egy valódi kapcsolatot kialakítani, ez azonban nehezen megy számukra részben a férfi családja, részben pedig egy rejtélyes és jóképű idegen miatt, aki amint belép Laura életébe, mindent megtesz azért, hogy magáénak tudhassa őt.

A fülledt, két perces előzetes egy érdekes szerepcserével indul, ugyanis most Laura mondja azt Massimo-nak, hogy azt fog vele csinálni, amit csak akar, nem pedig fordítva. Láthatjuk, amint a pár összeházasodik, ám a nő hamar megunja, hogy az élete minden egyes mozzanatát felügyeli a gengszter. Elkezd összemelegedni egy másik férfival, aki a férjének dolgozik, ennek következtében pedig egy bonyolult szerelmi háromszög alakul ki közöttük. Természetesen jópár erotikus jelenetet is láthatunk, és szemmel láthatóan izgalmakban sem lesz hiány a filmben.

Csak úgy, mint az első résznél, ismét Barbara Białowąs és Tomasz Mandes ültek a rendezői székbe, a rajongók pedig örülhetnek, ugyanis már az is biztos, hogy érkezik a harmadik film, amit egyből a második után elkezdtek forgatni. 

A történet Blanka Lipińska regénytrilógiáján alapszik, ám a hírek szerint a filmek nem fognak teljes mértékben ragaszkodni az utolsó két könyv cselekményéhez.