Noel Gallagher szerint Harry Styles nem igazi zenész

Nem Harry az első, akinek beszól az Oasis volt tagja.

A napokban jelent meg Harry Styles visszatérő dala, az As It Was, és mondhatni, az egész világot leigázta vele. Több Spotify rekordot döntött meg a megjelenést követően, még mindig a streaming platform nemzetközi top 50-es listájának az élén csücsül, és jó eséllyel a hazája, az Egyesült Királyság Official Charts slágerlistáján is az első helyen debütál majd. Azonban amíg a legtöbben már az első hallgatás után sem bírták kiverni a fejükből a slágergyanús szerzeményt, van valaki, aki abszolút nincs elájulva tőle, ez pedig az Oasis volt tagja, Noel Gallagher.

A brit énekes-dalszerző a Daily Starnak adott interjújában támadta be Harry-t, aki szerinte nem igazi zenész, mi több, köze sincs a zenéhez.

Az X Factor nem más, mint egy tévéműsor, aminek köze sincs a zenéhez. Halvány lila köze sincs a zenéhez, és senkinek, aki onnan került ki, nincs köze hozzá. Azt ne mondjátok már nekem, hogy Harry Styles most éppen valahol egy szobában ül, és dalokat ír. Ha van egy kis szerencséje, egy csomó csaj veszi körül, de azt biztosra mondhatom, hogy nem egy akusztikus gitáron próbál befejezni egy dalt

– nyilatkozta Noel.

De akkor ki írja Harry dalait, ha nem ő maga? Nos, Noel szerint az 50-es éveikben járó volt zenészek, akiknek már nem megy úgy a dolog, mint régen.

A korombeliek már elengedték magukat. Kövér, kopaszodó idióták fakuló tetkókkal, akik a garázsukban ülnek, és Harry Styles-nak írnak olyan szarokat, mint a Sign of the Times. Őszintén szólva azt még a macskám is meg tudta volna írni nagyjából 10 perc alatt

– bosszankodott még 2017-ben.

Nem Harry az egyetlen zenész, akinek a közelmúltban beszólt az idősebbik Gallagher testvér: tavaly a Little Mix-szet vette célba, miután megnyerték a legjobb bandának járó díjat a Brit Awards-on. Az Oasis még 26 éve, 1996-ban győzedelmeskedett ugyanebben a kategóriában, a volt tagot pedig úgy néz ki, zavarta, hogy a lánybanda elérte ugyanezt a sikert.

A Little Mix, és ezt a legnagyobb tisztelettel mondom, nem tartozik ugyanabba a kategóriába, mint az Oasis. Az ilyen bandákban nincs egy igazi dalszerző sem. Nem tudom, mi történt, lehet, hogy azért van, mert egy bandába sok munkát kell fektetni.

A Little Mix Jade-je azonban nem hagyta annyiban a támadást, és egy tévéműsorban vágott vissza neki:

Ahhoz kétség nem fér, hogy mi vagyunk az ország legsikeresebb lánybandája, ő viszont még csak a családjából sem a legsikeresebb előadó.

Harry egyelőre nem reagált Noel beszólásaira.