Kiakadt az internet népe Ashley Tisdale-re, amiért 400 könyvet vásárolt egy délután alatt

Nem bírta, hogy ne legyen üres a polca, amikor megmutatja új lakását a világnak.

Ashley Tisdale neve valószínűleg a sokaknak a High School Musical – Szerelmes hangjegyek című igazán népszerű Disney filmsorozatból lehet ismerős, aki pedig követte fiatalabb korában is, tisztában lehet azzal, hogy az énekes-színésznő és immáron édesanya sokat ad a külsejére és stílusára – azért a 2000-es évek elején lőtt vörösszőnyeges képek mindent elárulnak Tisdale egyébként kifinomult ízléséről és a korban való divatdiktátori szerepvállalásáról.

A büszke anyuka először engedett betekintést az otthonába a médiának, melyet egyébként nagy részben ő tervezett és rendezett be. A házba akkor költöztek be, amikor 7 hónapos terhes volt első gyermekével, a már több, mint 1 éves Jupiterrel.

A lélegzetelállító otthon a legmodernebb technikával lett felszerelve és a semleges, neutrális, pasztell színek dominálnak, de ami az embereket a legjobban érdekelte, az Tisdale-ék könyvespolca, pontosabban a történet, amit mesélt róla. A videóban elárulta, hogy azt csak a napokban töltötték fel, vagyis az egyik nap a felvétel előtt elküldte férjét, hogy vásároljon 400 könyvet, hogy legyen mivel kitölteni a helyet. Férje először ellenezte az ötletet, ugyanis Ő gyűjtögetni szeretett volna, de Ashley határozottan megmondta neki, hogy nem most, amikor jönnek felvenni és megnézni a lakást.

A könyvespolcok… őszinte leszek, nem voltak rajta könyvek néhány nappal ezelőtt. Rászóltam a férjemre, hogy menjen el egy könyvesboltba és vegyen legalább 400 darab könyvet

– vallotta be Ashley.

Amire a férjének természetes reakciója az volt, hogy teljesen felesleges, de Tisdale-t nem lehetett meggyőzni.

Persze, ő erre azt mondta, hogy „nekünk kéne összegyűjteni a könyveket, amik ide kerülnek.” Én erre annyit mondtam, hogy nem, nem, NEM amikor jön az AD!

Természetesen az internet népe nem hagyhatta ezt szó nélkül, sokan egyből megtámadták az énekes-színésznőt, azért, mert nem olvassa el a könyveket és hogy csak random vásárolgat, de aztán sokan a védelmére keltek, hogy ezzel igazából csak a könyvesboltot és a szerzőket támogatja.

„Szóhoz sem jutok” – írja az egyik Twitterező.

„Ashley Tisdale, amikor a férje megkérdezi, hogy hány könyvet vegyen a polcra:”

„Hívjatok sznobnak, de nekem nagyon fura, amikor az emberek csak azért vesznek könyveket, hogy dekorációként funkcionáljanak. Mármint, legalább olyan könyveket vegyél, ami minimálisan érdekel esetleg?”

Majd miután Tisdale-hez is eljutott a hír, hogy az internet népe egy kicsit kiakadt, a másik fele pedig bevédte, úgy gondolta, hogy muszáj neki is megszólalnia az ügyben, ezért a következőt írta Twitteren:

Beszéljünk egy kicsit erről az egészről. Vannak könyveim az elmúlt évekből, de igen, 36 polc amin 22 könyv van, igazából minden belsőépítész ezt csinálta volna. Mindig ezt csinálják, én csak őszinte voltam.

Majd a férje is folytatta:

1) Támogassátok a helyi könyvesboltokat, amikor 2) készültök egy fotósorozatra és 3) ne aggódjatok azon, ha az embereknek véleménye van ezzel kapcsolatban, mert néhány ember mindig is azt fogja érezni, hogy meg kell osztania a véleményét másokkal, bármennyire is triviális a helyzet. A legtöbbet az Illiad Könyvesboltból szereztük be! Ők a legjobbak.

Majd Tisdale lezárta az egészet a szokásos, odaszólós stílusában, de mégis elegánsan:

Bocsi, nem volt időm elolvasni mindenki kommentjét, mert pont most szereztem be egy csomó új könyvet és ezeket olvasgatom.