Keserédes dallal tért vissza Harry Styles

Íme az As It Was!

Egy hete jelentette be Harry Styles, hogy májusban érkezik a várva várt harmadik stúdióalbuma, a Harry’s House, most pedig az első ízelítőt is megkaptuk róla. Az As It Was című szerzemény egy keserédes szerelmes dal: maga a zene pörgős, slágergyanús, és a ’80-as éveket idézi, a szövege viszont érzelmes és szomorkás.

Az introban az énekes keresztlányát hallhatjuk, a klipben pedig egy kék ruhás nő mellett szerepel, akivel elszakadnak egymástól. A Londonban forgatott videót az ukrán származású Tanu Munio rendezte, aki egy kicsit mesélt is a munkálatokról:

Igazi bakancslistás álmom vált valóra, hiszen Harry Styles a kedvenc előadóm. Ugyanakkor a forgatás keserédes volt, mert egyrészt eddigi életem legboldogabb napjai voltak, azonban a második napon megszállták a hazámat, Ukrajnát, így el tudjátok képzelni, milyen fokozott érzelmi állapotban voltunk. Én és az ukrán csapatom rengeteg szeretetet vittünk a klipbe, és ez a végeredményen is meglátszik.

Harry új albuma, a Harry’s House május 20-án kerül a boltok polcaira, és 13 dal kapott helyet rajta. A nagy részét 2020-ban és 2021-ben vették fel az Egyesült Királyságban, Tokióban, illetve Los Angeles-ben, és ismét a jól megszokott kollaborátoraival, Kid Harpoonnal, Tyler Johnsonnal, és Mitch Rowlanddel dolgozott együtt rajta.