33 évesen elhunyt a The Wanted énekese, Tom Parker

Nyugodj békében, Tom!

Tragikus hírt közölt Tom Parker felesége, Kelsey Parker: a The Wanted énekese 33 éves korában elhunyt. A brit fiúbanda tagja másfél éve, 2020. októberében hozta nyilvánosságra, hogy rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak nála, akkor az orvosok csupán 12 hónapot jósoltak neki. A zenész a végsőkig kitartott és küzdött a betegség ellen, tegnap délben azonban a teste feladta a harcot.

A családja és a bandatársai voltak ott mellette, és az Oasis Live Forever című slágere szólt a háttérben.

Teljesen összetört a szívünk. Tom volt a világunk középpontja, és elképzelni sem tudjuk az életünket a mosolya és az energikus személyisége nélkül. Szívből hálásak vagyunk a szeretetért és a támogatásért, amit kapunk, és arra szeretnénk kérni tikeket, hogy egyesítsük az erőnket és továbbra is tartsuk életben Tom fényét a csodálatos gyermekei érdekében. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott minket a gondozásában. A végsőkig harcolt. Örökké büszke leszek rád

– írta Kelsey.

Az énekesnek és párjának két gyermeke született: Aurelia két éves, Bodhi pedig egy. 2009-ben robbant be a köztudatba a The Wanted tagjaként, akikkel olyan slágereket tudhat magáénak, mint a Glad You Came, a Walks Like Rihanna, vagy éppen az All Time Low. 2014-ben aztán szünetre mentek, tavaly viszont visszatértek egy válogatásalbummal, amin új dalok is helyet kaptak, és egy 12 koncertes turnéra is indultak vele idén márciusban. 

A banda az összes eladott koncertjegy után 1 fontot adományozott a egy agydaganatosokat támogató jótékonysági szervezetnek. Tom az utolsó pillanatig kitartott a karrierje és a rajongóik mellett is, így a koncerteken is fellépett.

Tom imádott turnézni, hiszen egy igazi rocksztár volt, így eltökélt volt, hogy mindenképpen csatlakozni tudjon a srácokhoz a színpadon. Élvezte, hogy a koncerteken 2 dalt is előadhatott, és azt csinálhatta, amit szeret, de nagyon sokat kivett belőle. Mindannyian észrevettük, hogy a turné alatt milyen gyorsan kezdett el romlani az állapota, de ő egyáltalán nem bánta. Egyszerűen csak szerette volna csinálni, amíg tudja

– nyilatkozta egy forrás a DailyMailnek.

Rengeteg erőt és kitartás kívánunk az egész családjának és a bandatársainak ebben a nehéz időszakban. Nyugodj békében, Tom!