Miley Cyrus egy kis figyelmet szeretne kérni

Érkezik az előadó első elő albuma két új dallal!

Miley Cyrus a fél életét a színpadon töltötte, most pedig emléket is állít ennek, méghozzá karrierje legelső élő albumával. Az Attention: Miley Live címre keresztelt kiadványon ráadásul nem csak a korábbi slágerei élő verziói kaptak helyet, hanem két vadiúj dal is: a címadó Attention, és a You, amit a rajongók az előadó szilveszteri műsorában hallhattak először. Természetesen nem lenne teljes a korong egy pár feldolgozás nélkül, hiszen nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Miley a feldolgozások koronázatlan királynője.

Az album dalai között, melyeket az idén februári Bud Light Super Bowl Music fesztiválon rögzítettek Los Angeles-ben, mindenki megtalálhatja a kedvenceit, hiszen szinte az énekesnő összes albumáról került rá pár szám. A 20 track közt szerepel a korábbi évekből a See You Again és 7 Things, a Bangerz korszakból a 4×4, vagy éppen az SMS (Bangerz), a legújabb, Plastic Hearts lemezről a Never Be Me és a High, és természetesen olyan slágerek is, mint a Party in the USA, illetve a The Climb.

A rajongóim már nagyon régóta kérleltek, hogy adjak ki egy élő albumot, így nagyon izgatott vagyok, hogy végre megadhatom nekik. Ezt a koncertet a rajongók rakták össze, és a rajongóknak szólt

– írta Twitter oldalán.

Az album április 1-én érkezik, a megjelenés előtt pedig egy kis ízelítő videót is kaptunk:

Íme a teljes dallista, illetve a borító:

1. ATTENTION
2. We Can’t Stop X Where Is My Mind? (Pixies Cover)
3. Plastic Hearts
4. Heart of Glass (Blondie Cover)
5. 4×4
6. (SMS) Bangerz
7. Dooo It!
8. 23
9. Never Be Me
10. Maybe
11. 7 Things
12. Bang Bang X See You Again
13. Jolene (Dolly Parton Cover)
14. High
15. You
16. Like a Prayer (Madonna Cover)
17. Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)
19. The Climb
20. Wrecking Ball X Nothing Compares 2 U
21. Party in the USA

Emellett Miley YouTube csatornájára felkerült a We Can’t Stop X Where Is My Mind? mash-up is a koncertről, amin felvették a lemezt.

Miley egyébként az elmúlt hetekben Latin-Amerikában turnézott az Attention Tour keretein belül, és olyan országokba látogatott el, mint Brazília, Kolumbia, Chile, és Argentína. Reméljük, az európai fanok is hamarosan láthatják élőben a kedvencüket!