Madelaine Petsch: semmi hasonlóság nincs a való életben köztem és Cheryl között

Nagy részt tesz ki életéből Cheryl szerepe.

A Riverdale egyik főszereplője, Madelaine Petsch nyilatkozott a napokban arról, hogy neki személyesen milyen kapcsolata van az általa megformált egyik ikonikus karakterrel, névlegesen Cheryllel.

A színésznőt arról faggatták, hogy mennyire egyezik a való világban a személyisége azzal, amit hétről-hétre képernyőre hoz. Az interjúztató egyébként a Harry Potter filmsorozatból ismert Rupert Grintet hozta fel példának Madelaine-nek, aki meglepődött a párhuzamon, ugyanis a színész évekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy annyira megszokottá vált Ron karakterét játszani, hogy a hétköznapokban is úgy viselkedett sokszor, mintha színészkedne – ez pedig fel sem tűnt neki.

Nem mondanám, hogy hasonló személyiségünk lenne. De azt biztos, hogy erős kötelék van közöttünk

– kezdte a színésznő.

Úgy fogalmazott, hogy megérti, a köteléket, ami kialakul a színész és a karakter között, de szerinte ő egész szépen tud különbséget tenni aközött, hogy mikor önmaga és mikor van Cheryl bőrében, hiába van a karakterben belőle is egy kicsi.

Természetesen adtam a karakterbe magamból. Úgy érzem, általában Cheryl szomorú részleteiben találjátok meg az igazi énem, átéreztem a fájdalmát az elején. Amikor eljön a búcsú ideje Cheryl Marjorie Blossomtól, azt biztosan nehéz lesz, mert tényleg részese az életemnek és egy darab belőlem.

Ez viszont azt is jelenti, hogy még a színészek sincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mikor ér véget tényleg a Riverdale sorozat. Annyi biztos, hogy a jelenleg futó 6. etap nem az utolsó, ugyanis a napokban rendelték be a hetedik évadot is az alkotásból, így több, mint 20 rész erejéig még biztosan együtt izgulhatunk kedvenceinkért.