Olivia Rodrigo majdnem a botrányos szerelmi háromszög miatt nem adta ki egyik legnagyobb slágerét

Napokkal a megjelenés előtt vissza akart lépni a kiadástól.

Tegnap érkezett meg a tengerentúlon a Disney+ streaming platformra Olivia Rodrigo első dokumentumfilmje a driving home 2 u, melyben sok érdekesség mellett olyan dolgokat is elárult, melyről a nagyközönség nem igazán hallott akkoriban, amikor a nagy áttörése volt. De ez csak természetes, hiszen a modern popkultúra egyik legnagyobb és legproblémásabb szerelmi háromszögének kellős közepén landolt az énekesnő. Az már csak hab a tortán, hogy Olivia és Sabrina Carpenter egymásnak üzengettek dalaikban, miközben a srác, akiről énekeltek előbújt.

Négy nappal a megjelenés előtt jött rá az énekesnő, hogy egyik legnépszerűbb dalát lehetséges, hogy mégsem kéne piacra dobni, ugyanis tartott attól, hogy mekkora teherrel kell megbirkóznia majd a megjelenés után – és igen, még mindig jelen van sajnos a cancel culture a világunkban.

Rodrigo elárulta, hogy ki nem állhatta a deja vu című dalát, sőt az utálat valójában olyan erős volt, hogy ki is akart hátrálni a dal mögül.

Utáltam a deja vu-t. Négy nappal a megjelenés előtt már ki sem akartam adni. Annyi drámázás és negativitás volt a drivers license körül. Úgy éreztem, ha kiadom a dalt, akkor csak olajat teszek a tűzre és belemegyek ebbe az egész szerelmi háromszög narratívába és azt sugallom, hogy „igen, pikkeljünk más lányokra”, ezt pedig nem akartam.

A remélhetőleg hamarosan hazánkba is beköszönő Disney+-on elérhető lesz majd az énekesnő dokumentumfilmje is, melyben általánosságban a következő árulja el a Sour című, nagysikerű lemezéről.

Egy olyan szituációba keveredtem, ahol folyamatosan mással kellett látnom őt, ami számomra borzalmas érzés volt. Úgy éreztem, hogy mindennap eljön a világvége. Senki sem értette meg, min megyek keresztül

– mondta az énekesnő a lemez mögöttes tartalmáról.