Spanyolul énekel Ed Sheeran J Balvinnal kiegészülve

Íme a Sigue és a Forever My Love!

Összeállt a reggaeton hercegének is becézett kolumbiai énekes, J Balvin és Ed Sheeran, és nem egy, hanem rögtön két közös dallal is megörvendeztették a rajongóikat. A Sigue és a Forever My Love címre keresztelt szerzeményekben egy új stílusban próbálta ki magát a brit énekes, hiszen karrierje során először énekel spanyolul bennük – az előbbi egyébként egy pörgős és energikus, slágergyanús latin dance szám, míg a másik egy visszafogottabb szerelmes ballada.

Hogy honnan jött a kollab ötlete? A két sztár teljesen véletlenül találkozott egymással egy edzőteremben, és olyan jól elbeszélgettek, hogy hamar jó barátság kezdett kialakulni közöttük.

Fél éve voltam egy edzőteremben, és néztem, hogy az a srác pont úgy néz ki, mint Ed Sheeran. Kiderült, hogy tényleg ő az, úgyhogy elmentünk kávézni, beszélgettünk az élet dolgairól, még arról is, hogy milyen apának lenni, és nagyon jól kijöttünk egymással. Később beterveztünk egy stúdiónapot New York-ban, és most itt van az eredménye. Meghívtam Edet a reggaeton világába, és ő is bevezetett engem a saját zenei világába. Nagyon szórakoztató volt hallgatni, ahogy spanyolul énekel

– emlékezett vissza J Balvin.

Természetesen Ed is elmesélte a két dal háttérsztoriját, és bevallotta, hogy az elején egy kissé meggyűjt a baja a spanyol nyelvvel.

Tavaly találkoztam J-vel egy New York-i edzőteremben. Nagyon korán reggel volt, csak mi ketten voltunk ott. Felismertem a hangját, amikor telefonált, így odamentem köszönni neki. Olyan jól elbeszélgettünk, hogy együtt mentünk ebédelni, majd délutáni teára is. Összehaverkodtunk, sokat beszéltünk egymással, aztán amikor karácsonykor New Yorkban voltam, úgy döntöttünk, elmegyünk együtt stúdiózni egy napra. J szerette volna, ha kipróbálom magam az ő stílusában, én pedig azt, hogy ő is kipróbálja magát az enyémben. A spanyol tanulás az elején igazi kihívást jelentett számomra, de nagyon jól éreztem magam közben

– ecsetelte Ed.

A két előadó klipet is forgatott mindkét dalhoz, hogy teljes legyen az öröm a fanok számára: