6 év után végre megérkezett Sofia Carson debütáló albuma

Íme a Sofia Carson!

Sofia Carson 2016-ban dobta piacra legelső kislemezét, most, 6 évvel később pedig megkaptuk debütáló lemezét is. Természetesen megérte a várakozás, ugyanis az énekes-színésznő egy csodálatos popalbumot villantott, ami az elejétől a végéig egy szerelem történetét meséli el. Elmondása szerint egészen kiskora óta erről a pillanatról álmodott, így most, hogy végre valahára elérkezett, nem is lehetne boldogabb.

11 éves koromban kaptam egy kis könyvet, amibe a dalaimat írtam, és a legelső lapjára azt írtam fel: remélem, amikor az emberek hallgatják a zenémet, felismerik a saját történetüket az enyémben. Mindig is tudtam, hogy az első albumommal egy történetet szeretnék elmesélni az elejétől a végéig, szóval így is tettem. A szerelemről írtam egy történetet: egy lányról, aki egy csodálatos de megtévesztő szerelembe esik, és darabjaira hullik szét, de nem utolsó sorban egy lányról, aki egy igazi túlélő

– magyarázta Sofia.

Hihetetlenül személyes számára mind a 10 dal, ami helyet kapott a korongon, ezért is adta neki a Sofia Carson címet. A zenéjével teljes egészében szerette volna kitárni a szívét és megnyílni a nagyvilág előtt, és azt reméli, a rajongói egyszerre fognak táncolni és sírni a szerzemények hallatán. Az előadó ugyanazokkal a producerekkel dolgozott, akik többek között Lady Gaga, Beyoncé, vagy éppen Demi Lovato legnagyobb slágereiért is felelősek, ami meg is hallatszik a végeredményen.

Sofia egyébként azt megosztotta a követőivel egy kis kísérőszöveggel együtt, hogy milyen sorrendben hallgassák a dalokat ahhoz, hogy tökéletesen kirajzolódjon a szerelmi történet, furcsa módon azonban ez nem egyezik a lemez dallistájának sorrendjével. Aki úgy szeretne megismerkedni az albummal, ahogy az énekesnő ajánlja, az ebben a sorrendben hallgassa meg: