Jonathan Bailey elárulta, hogyan forgatják a Bridgerton család szexjeleneteit

A színész lerántotta a leplet pár trükkről!

Nyakunkon a Bridgerton család várva várt második évada, ha pedig vehetjük alapul a hatalmas sikernek örvendő első évadot, abban az esetben most is rengeteg forró jelenetre számíthatnak majd a nézők. A történet középpontjában most a legidősebb testvér, Anthony, vagyis Jonathan Bailey fog állni, a színész pedig a Radio Times-nak árulta el, hogyan is veszik fel a széria szexjeleneteit.

Az első és legfontosabb dolog az intimitás koordinátor megléte, aki azért felel, hogy az ilyen jelenelek a legutolsó mozzanatig meg legyenek koreografálva, be legyenek gyakorolva, és hogy senki ne érezze magát kényelmetlenül a felvételek közben. Emellett persze van még jópár trükk, amik közül néhány egészen újkeletű, hogy a végeredmény a lehető legélethűbb legyen:

Lenyűgöző, hogy mennyit fejlődött ilyen téren az egész filmipar egyetlen év alatt is. Teljesen új trükkökkel rukkoltak elő, például kis párnácskákkal, és hihetetlen, mire nem képes egy félig felfújt kosárlabda

– ecsetelte Jonathan.

Természetesen vannak olyan aranyszabályok, amik már nagyon régóta léteznek, na de hogyan is jön képbe a labda?

Ha egyszerre két ember forgatja a szexjelenetet, a szabály az, hogy legalább három rétegnek kell köztük lenni, egyes jeleneteknél pedig egy félig felfújt kosárlabdát használunk, aminek a segítségével nyugodtan tudunk mozogni anélkül, hogy fizikai kontaktusba kellene lépnünk egymással

– magyarázta.

A sorozatban valószínűleg ezek a jelenetek igencsak szexik lesznek, a forgatáson azonban a színész bevallása szerint sokkal inkább butácskának hatnak.

Igazából elég butácska az egész, és jópár nevetséges pillanatot eredményez, de ettől csak kevésbé lesz kellemetlen az.

A Bidgerton család második évada március 25-től elérhető a Netflixen.