© Miley Cyrus/Twitter

Villám csapott Miley Cyrus gépébe – kényszerleszállást hajtottak végre

Le kellett mondania koncertjét.

Miley Cyrus jelenleg Dél-Amerikában turnézik, ahol többek között olyan helyeken lép fel mint a Lollapalooza argentin és brazil kiadásai, sőt saját koncertet is vitt a kontinensre. Épp Paraguayba tartott, amikor bekövetkezett a baj.

Az énekesnő Instagram oldalán számolt be arról, hogy brutális viharba keveredtek az égben, a videón hallani is, hogy több utas rettegett, ugyanis brutális villámcsapások szem- és fültanúi lehettek. Sajnos nem úszták meg szárazon, ugyanis az egyik cikázó villám Miley-ék gépét is eltalálta, ezért kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk, ugyanis megsérült maga a gép is.

Szerencsére az utasok, az énekesnő, családja és csapata épségben földet értek, de még így is a keletkezett károk miatt le kellett mondaniuk a paraguayi koncertet is

A rajongóimnak és mindenkinek, aki aggódik miattam amiatt, ami a repülőn történt. Egy váratlan és durva viharba keveredtünk, majd egy villám is belénk csapott. A csapatom, a bandám, a barátaim és a családom, akik velem utaztak biztonságban vannak, miután kényszerleszállást hajtottunk végre. Sajnos, így nem tudunk eljutni Paraguayba. ? Szeretlek titeket!