Hivatalos: érkezik a Riverdale 7. évada

Nem ér véget a mostani évad után a széria.

Négy hónap szünet után a napokban tért vissza a Riverdale hatodik évada, így már a hazai Netflixen is hétfőnként válik elérhetővé az aktuális rész, most pedig egy újabb jó hírrel jelentkeztek a készítők. A CW csatorna, ahol az Egyesült Államokban fut a széria, bejelentette, hogy egy darabig még biztosan nem ér véget Archie-ék története, ugyanis hivatalosan is berendelték a hetedik évadot!

Természetesen ennek a történetéről egyelőre semmit nem tudni, hiszen még csak a hatodik évad hatodik részénél járunk, azonban annyi biztos, hogy nem maradunk majd izgalmak és váratlan fordulatok nélkül. A legutóbbi epizódban például az derült ki, hogy két főszereplő, Betty (Lili Reinhart) és Archie (KJ Apa) egy robbanás hatására szupererőre tettek szert, és ez még csak a kezdet: az alkotók szeretnék egy kicsit sötétebb és misztikusabb irányba elvinni a sorozatot, amit már a mostani évad első 5 részében is elkezdtek bevezetni.

A rajongók számára szomorú hír azonban, hogy nagy valószínűséggel a hetedik évaddal véget ér a széria. Erre Lili Reinhart tavaly decemberben egy Instagram live során utalt, tavaly előtt KJ Apa pedig egy interjúban árulta el, hogy még 3 évre szól a szerződése – ekkor pedig éppen a 4. évad futott.

De addig még legalább másfél évadon keresztül élvezhetjük kedvenceink történetét, és az elkövetkezendő hetekben minden hétfőn új rész érkezik a hazai Netflixre.