© Beth Garrabrant

Taylor Swift énekli az Ahol a folyami rákok énekelnek c. könyvadaptáció betétdalát

Olyan, mintha felvette volna és átdolgozta volna Lana Del Rey stílusát.

Taylor Swift még sosem hallott dala, a Carolina lesz az Ahol a folyami rákok énekelnek című film hivatalos betétdala, mely az ugyanezen néven futó könyv filmes adaptációja – az eredeti bestsellert egyébként Delia Owens jegyzi.

A dalból természetesen a film előzetesében hallhatunk néhány másodpercet, mely kifejezetten izgalmas, ugyanis olyan, mintha összekevertük volna Taylor és Lana Del Rey igazán egyedi stílusait és a végeredmény pedig igazán sötét, misztikus, mégis könnyed. A tracket egyébként Swift egyik kedvelt producere, Aaron Dessner jegyzi, aki az Evermore és a Folklore lemezek mellett a Red (Taylor’s Version) és a Fearless (Taylor’s Version) is felelős volt.

Totálisan belemerültem az Ahol a folyami rákok énekelnek c. könyvbe amikor olvastam néhány évvel ezelőtt. Amint meghallottam, hogy filmet készítenek belőle, mégpedig Reese Witherspoonnal a produceri székben és Daisy Edgar-Jonesszal a főszerepben, tudtam, hogy nekem is részese kell lennem a projektnek. Megírtam a dalt és megkértem Aaron Dessnert, hogy legyen a producere. Igazán sötétet és misztikusat akartam kreálni, hogy passzoljon az elképesztő történet hangulatához

– írta Taylor az Instagram oldalán.