Hivatalos: még egy évaddal jön a Szex és New York újraélesztése

Bejött a nézőknek az És egyszer csak…

Az HBO Max sokáig bizonytalan volt Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis ikonikus sorozatának, a Szex és New York újragondolásának folytatásával kapcsolatban, ugyanis hivatalosan csak limitált szériaként volt feltüntetve… egészen mostanáig.

Az És egyszer csak… hazánkban is elég kiemelkedően teljesített, világviszonylatban pedig csak úgy szárnyalt, ugyanis az eddigi legnézettebb HBO MAX Original sorozat címét is elnyerte. Hosszas tanakodás után a főszereplőkkel – akik szívesen folytatnák -, ma megérkezett a hír, hogy tényleg érkezik a második évad a sorozathoz.

Természetesen a második évad onnan fog folytatódni, ahol az elsőt elharapták, vagyis továbbra is élvezhetjük Carrie, Miranda és Charlotte kalandjait, ahogy az 50-es éveikben is hasonló cipőben járnak, mint amikor a 30-hoz voltak közelebb.

Nagyon boldog vagyok, hogy még több történetet mesélhetnek el ezek a színes, különleges karakterek – akiket ezek a csodás és kiemelkedő színészek személyesítenek meg

– nyilatkozta Michael Patrick King, aki a produceri munkákért felelős.

Sarah Aubrey, aki a sorozatokért és egyedi tartalmakért felelős a streaming platformnál elárulta, hogy nagyon inspiráló volt látni, ahogy az emberek a karakterek kulturális háttereiről, identitásairól és életéről diskuráltak az interneten és a való életben is.

Addig is, ha még nem pótoltad a tényleg kellemesen színes alkotást, ami tényleg telis- tele van szerethető karakterekkel és azért egy kis tűsarokkal is, akkor az HBO MAX jelenleg egy életre kedvezményt kínál az új és meglévő előfizetőinek hazánkban, így érdemes kimaxolni az élményt. A katalógusban a sorozat elérhető magyar szinkronnal is!