Újra Magyarországra jön Zara Larsson!

Újabb neveket hozott a Campus Fesztivál!

Novemberben dobta be első nemzetközi neveti a debreceni megafesztivál, a Campus Fesztivál. A szervezők akkor még több külföldi nevet ígértek, és tényleg betartották szavukat. Az első bejelentés során megkaptuk a holland szupersztár DJ-t, Tiësto-t, a norvég énekesnőt, Aurorát, az 1979-ben alakult brit punk bandát, a The Toy Dolls-t, és végül, de nem utolsó sorban a szintén holland instrumental bandát, a Jungle By Night-ot.

Most viszont egy újabb adag névvel jelentkeztek, többek között a Tiësto mellett a másik nagy szupersztárral Zara Larsonnal, aki a slágerlistákat olyan dalokkal uralta, mint a Lush Life vagy a Symphony, második lemeze pedig 2021-ben jelent meg Poster Girl címmel, így valószínűleg az idei fesztiválturné dátumai között kapott helyet a magyar dátum is. Mellette jön brit lemezlovas Sigala is, aki szintén hetekig uralta a slágerlistákat, olyan szerzeményeket tudhat magáénak, mint a Came Here For Love, vagy a Paloma Faith-el közös Lullaby.

A teljes külföldi névsort is bemutatták a szervezők, ez most így néz ki: Tiësto, Zara Larsson, Aurora, Chase & Status, Sigala, The Toy Dolls, Goodboys, Christian Löffler, Deez Nuts, Charlotte OC és a Jungle by Night – így az is biztos, hogy minden korosztály és műfajkedvelő fesztiválozó megtalálja majd kedvenceit!