Tényleg nem pótolja budapesti koncertjét Machine Gun Kelly

Legközelebb Prágában ad koncertet az énekes.

Percekkel ezelőtt jelentette be legújabb turnéját Machine Gun Kelly, mely során a pénteken érkező lemezét, a Mainstream Selloutot fogja népszerűsíteni. Igaz, Európában előző lemezével sem járt a koronavírus járvány okozta korlátozások miatt, de úgy tűnik, most minden sínen van.

A Mainstream Sellout Tour európai része szeptember 17-én kezdődik Kölnben és egészen október 12-ig tart, a záróest Amszterdamban lesz majd. Okkal reménykedhettek a rajongók, hogy a koncertsorozat legalább egy budapesti dátumot is tartalmazni fog azok után, hogy körülbelül 1,5 éven keresztül tolták a Budapest Parkban esedékes koncertet, melyet végül lemondtak.

Az alábbi koncertplakáton jól látni, hogy a legközelebbi dátum valószínűleg Csehország, azon belül is a főváros, Prága, míg néhány Németországban található város lehet még egyes rajongóknak közel.

A plakáton egyébként megjelennek olyan nevek is, mint Avril Lavigne, WILLOW, Pvris, Iann Dior, blackbear és Travis Barker is, így lehetséges, hogy egyes állomásokon ezek az előadók nyitnak majd a rapperből lett rockernek.

A jegyárusítás pénteken 10:00-tól kezdődik helyi idő szerint itt!