Ilyen Shawn Mendes élete a szakítás után

Ehhez pedig egy vadonatúj dalt is bemutatott élőben!

Tavaly novemberben érkezett a hír, miszerint Shawn Mendes és Camila Cabello, vagyis a hollywoodi álompár külön útra tértek, azóta pedig mind a kettőjük saját útjukat járja, míg előbbi világturnéjára készül, mely érinteni fogja Budapestet is 2023-ban, addig utóbbi harmadik lemezén dolgozott, melyet a kaja és a család inspirált – a Familia egyébként áprilisban érkezik.

Mendes is természetesen úgy vezette le szomorúságát, ahogyan azt egy hozzá hasonló művészlélektől elvárná az ember – dalszerzésben és önmegvalósításban. Kiderült, hogy aktívan meditál és elindult egy spirituális vonalon, amely segít megtalálnia önmagát és elfogadnia azt, aki.

Hazai idő szerint az éjszaka folyamán lépett színpadra az SXSW keretein belül, ahol egy új dalt is előadott, melyet When You’re Gone-ra keresztelt. Érdekesség, hogy a fellépés előtti nap öntötte ki szívét rajongóinak Twitteren, ahol arról beszélt, hogy mennyire nehéz egy szakítás után bármit is kezdeni magaddal.

Fel sem fogod, hogy amikor szakítasz valakivel… mennyi szarság jön utána. Például, hogy kit hívok fel, amikor pánikrohamom van, kit hívok fel amikor úgy érzem, hogy ennyi? És úgy érzem, ez a valóság, hogy magamra maradtam, de végre nem utálom az egyedüllétet… ez az én valóságom most.

Az új dalból pedig már több részletet is hallhattunk az énekes TikTok csatornáján, most pedig igaz telefonos felvételeken keresztül, de mi is átélhetjük az élő premiert. Sokan azt mondják a dalról, hogy az énekes visszatért gyökereihez és a hangsúlyt a gitárra helyezte, nem lennénk meglepve, ha hamarosan hivatalosan is megjelentetné kislemezként a dalt.