Ezek a dalok csendülnek fel klasszikus átdolgozásban a Bridgerton család 2. évadában

Az első évadban volt Ariana Grande és Billie Eilish is.

Karácsonykor tudtuk meg, hogy március 25-én, azaz pénteken érkezik a kedvenc családunk, a Bridgerton család második évada a Netflixre, sőt előzetest is kaptunk már azóta, most pedig vegyük szemügyre azokat a dalokat, amelyeket már átdolgoztak/feldolgoztak bizonyos társulatok, hogy megadják nekik azt a középkori, klasszikus hangzást, melyet megkapott például az első évadban Billie Eilish bad guy c. dala, vagy Shawn Mendes In My Blood-ja, esetleg Ariana Grande thank u, next-je is.

Igaz, a dalok még nem jelentek meg, így meghallgatni nem tudjuk őket, de a Netflix közzétett egy megerősített listát 10 dalról, melyek biztosan felcsendülnek majd a sorozat valamelyik epizódjában a második etapban, és meg kell hagyni, Harry Styles, Miley Cyrus, Rihanna és Calvin Harris is helyet kapott ezen a listán, szóval, kezdhetünk izgulni!

“Stay Away” - Nirvana, cover by Vitamin String Quartet
“Material Girl” - Madonna, cover by Kris Bowers
“Diamonds” - Rihanna, cover by Hannah V & Joe Rodwell
“Dancing On My Own” - Robyn, cover by Vitamin String Quartet
“You Oughta Know” - Alanis Morisette, cover by Duomo
“Kabhi Khushi Kabhie Gham,” cover by Kris Bowers
“Sign of the Times” - Harry Styles, cover by Steve Horner
“What About Us” - P!nk, cover by Duomo
“How Deep Is Your Love” - Calvin Harris & Disciples Cover, cover by Kiris Houston
“Wrecking Ball” - Miley Cyrus, cover by Midnight String Quartet
Képek forrása: Netflix TUDUM

Sőt, arra is fényderült, hogy a készítők már a harmadik évad betétdalait válogatják! Elmondásuk szerint sok esetben csak akkor választják ki a végleges zenét egyes jelenetekhez, amikor már a jelent is teljesen elkészült, hiszen úgy fogalmaztak, hogy mindig a tökéletességre kell törekedni.

Nagyon izgatott vagyok a Harry Styles feldolgozás miatt, mert azt elég nehéz volt összehozni. Annak a dalnak volt a leghosszabb, hogy mindenki engedélyezze a használatot egyáltalán

– nyilatkozta Justin Kamps, a sorozat zenei vezetője.

Ha ez pedig nem lenne elég, akkor a készítők arról is lerántották a leplet, hogy többek között Dua Lipa, Olivia Rodrigo és Doja Cat dalaiból is válogattak, de végül nem találtak olyan helyet nekik, amelyekben tökéletesek lettek volna. De ami késik, nem múlik!