11 év után először adta elő egyik legnagyobb slágerét élőben Miley Cyrus

Újra bomba formában az énekesnő!

Miley Cyrus újabb sikeres éveket tudhat maga mögött, nem elég, hogy 2020-ban talán az egyik legérdekesebb visszatérést sikerült villantania a Midnight Sky c. dalával, majd ezt megkoronázta a Plastic Hearts c. lemezével, most pedig amellett, hogy dolgozik új lemezén, újra nyakába veszi a világot.

A művésznő jelenleg Dél-Amerikában tartózkodik, ahol először Argentínában, majd Chilében lép színpadra a Lollapalooza fesztivál keretein belül, majd pedig saját arénás koncertet is ad. Az argentin fesztivál hazai idő szerint pár órája lezajlott, ahol Miley úgy tért vissza, mintha minimum újjászületett volna. Összesen 22 számmal varázsolta el az egyébként brutális embertömeget, akik összegyűltek a koncertre – egyes számítások szerint több százezren voltak.

És ami még ennél is jobb, az az, hogy Cyrus újra elkezdte használni régebbi, ikonikus slágereit is, kissé áthangszerelve mostani hangszínéhez. Így történt, hogy 11 év után először énekelte el újra Fly On The Wall c. szerzeményét, amit utoljára a 2011-es Gypsy Heart turnén hallhattak a szerencsések.

Egyébként visszakerestük a legutolsó előadását a fentebb is említett dalnak, ez 2011. július 2-án történt meg az ausztráliai Perth városában – igaz, a videó nem a legjobb minőségű, de így is érdekes lehet.

A koncerten egyébként olyan slágerek csendültek fel még, mint a We Can’t Stop, a Wrecking Ball, a See You Again, a Party In The USA vagy a Nothing Breaks Like A Heart, melyet az énekesnő az ukrán lakosoknak dedikált, felhívta a figyelmet a háború feleslegességére, illetve azt is kiemelte, hogy a háttérben futó videó Kijevben készült.