Mabel újdonsága kiírhatatlan lesz a hazai rádiókból

Készülünk már a hosszú nyári estékre ezzel a buli himnusszal.

Tavaly érkezett meg Mabel második lemezének, mely a pletykák szerint About Last Night címmel érkezik majd a boltok polcaira, előfutára a Let Them Know, mely könnyen a tavalyi év egyik legalulértékeltebb popdala lehetne, most viszont úgy tűnik újra ráállt az énekesnő a lemez témára.

A most megjelent Good Luck-ot nem csak a sikeres énekesnő, Mabel jegyzi, de két extrém népszerű DJ-t is sikerült maga mellé csábítania Jax Jones és Galantis személyeiben. Elmondása szerint a dal meg fogja adni az erőt a nőtársainak ahhoz, hogy elmenjenek egy jót bulizni, ha készen állnak rá és ha úgy van, ne féljenek nemet mondani egy kis mókára.

A dalhoz videó is forgott, mely a fentebb említett Let Them Know úgymond folytatása vagy kiegészítése, ugyanis a szórakozóhely már nem csak egy fizikai helyszín, hanem egy elmeállapot is egyben – magyarázták a megjelenés során.

Sőt arra is fény derült, hogy az énekesnőt nem más, mint a RuPaul’s Drag Race és a Pose c. sorozatok inspirálták, mint vizuálisan, mint pedig a dallamvilágot véve. A hamarosan érkező korongra pedig szinte csak ilyen dalok fértek fel, ugyanis Mabel mindenképp a dance-pop hangzását szeretné használni, pontosabban kihasználni és azzal kifejezni érzéseit.