© Micaiah Carter

Újabb sorozaton dolgozik Selena Gomez 

Ezúttal a produceri munkálatokat látja el a sztár.

Már hónapokkal ezelőtt, több interjúban is elárulta Selena Gomez, hogy amellett, hogy jelenleg a színészi karrierjét szeretné előtérbe helyezni, szívesen munkálkodna a színfalak mögött is. Ezt az ígéretét most be is tartja, ugyanis ő lesz az egyik producere egy készülőben sorozatnak, ami egy régebbi, klasszikus filmet dolgoz fel. A szóban forgó alkotás az 1984-es Tizenhat szál gyertya, vagy eredeti címén a Sixteen Candles, a szériát pedig ez alapján a 15 Candles címre keresztelték. 

A vígjátéksorozat fél órás epizódokból áll majd, és 4 latin származású gimis lány történetét mutatja be, akik mondhatni láthatatlannak érzik magukat a suliban, miközben meg kell tanulniuk, hogyan hagyják maguk mögött a gyerekkorukat, hiszen nyakukon a quinceañera. Hogy ez mit is jelent pontosan? A latin országokban így hívják a lányok 15. születésnapját, na de persze ez nem egy átlagos szülinap, hanem egyben azt is ünneplik ekkor, hogy a fiatal lányokból felnőtt nő lett.

Selena mellett Tanya Saracho és Gabriela Revilla Lugo lesznek a producerek, és a forgatókönyvért is ők felelnek. Az Egyesült Államokban a Peacock-on fut majd a széria, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy nemzetközi szinten hol lesz látható, vagy hogy mikor érkezik.

Sűrű időszak előtt áll Selena, hiszen jelenleg is zajlik a sikersorozata, az Only Murders in the Building második évadának forgatása, emellett pedig a tervek szerint még legalább 2 filmben láthatjuk majd a jövőben. Reméljük, azért a zenei karrierjére is jut ideje!