Kevesebb, mint 1 hónap és jön az Elit 5. évada!

Meglepő bejelentés.

A Netflix spanyol, főként a felső tízezer életét bemutató drámája az Elit áprilisban visszatér, ez pedig azért lehet meglepő, hiszen a negyedik etap alig hónapokkal ezelőtt, 2021. június 18-án debütált, így egy évet sem kellett várni.

Az április 8-án érkező 5. évadban már alig köszönnek vissza ismerős arcok azoknak, akik az első évados karaktereket kedvelték igazán, főként a harmadik és a negyedik évadban csatlakozott színeszek lesznek tényleges főszereplők.

Samu (Itzan Escamilla), Omar (Omar Ayuso), Rebe (Claudia Salas) és Cayetana (Georgina Amorós) mind visszatérnek a Las Encinas folyosóira. Az évadban többet szerepel majd például az új igazgató, Benjamín (Diego Martín), a gyerekei Ari (Carla Díaz), Patrick (Manu Ríos) és Mencía (Martina Cariddi); and Phillipe (Pol Granch). Illetve három teljesen új állandó szereplő is feltűnik a sorozatbab: Iván (André Lamoglia), az örökösnő, Sofía (Valentina Zenere) és Eric (Adam Nourou), aki Omarral épít ki szorosabb kapcsolatot.

A sorozat hivatalos Netflix fiókja osztotta meg az első betekintőt is, igaz ebben kizárólag az új szereplőket láthatjuk. Instagram oldalunkon pedig mi is megosztottuk az első képeket az évadból.