Bejelentette második albumát az idén hazánkban is koncertező Sigrid 

Májusban érkezik a How to Let Go!

Három év után új albummal jelentkezik az idei Sziget egyik fellépője, Sigrid. A norvég énekesnő hivatalosan is bejelentette, hogy a soron következő, második lemeze a How to Let Go címet kapta, és május 6-án érkezik. A korongon 12 dal kapott helyet, köztük az eddig megjelent kislemezek is, a Mirror, a Burning Bridges, és a legutóbbi, az It Gets Dark

Elmondása szerint az szerzemények egy olyan időszakban íródtak, amikor sokat gondolkozott az életén, és sok időt töltött hazájában, Norvégiában, de közben rengeteget is utazott.

Teljesen más a kettő. Van a nyugis lány, aki szeret síelni, túrázni, és főzni, ezzel szemben pedig ott a másik énem, aki szeret eljárni otthonról, nagy tömegek előtt koncertezni, felmegy a színpadra, és nem fél semmitől. Kiskoromban nagyon félénk voltam, de amikor például a Glastonbury-n lépek fel, teljesen elengedem magam

– mesélte.

Lapozzatok az Instagram posztban a borítóért:

Természetesen arról is ejtett pár szót, hogy mi inspirálta az album címét:

Próbálom megtanulni, hogyan engedjem el a dolgokat. Nem mindig könnyű, de egyre jobban megy. Hatalmas öröm volt elkészíteni ezt az albumot, és alig várom, hogy ti is hallgassátok.

Íme a korong dallistája:

  1. It Gets Dark
  2. Burning Bridges
  3. Risk Of Getting Hurt
  4. Thank Me Later
  5. Mirror
  6. Last To Know
  7. Dancer
  8. A Driver Saved My Night
  9. Mistake Like You
  10. Bad Life
  11. Grow
  12. High Note

A bejelentéssel együtt egy új dalt és videót is megosztott, méghozzá a It Gets Dark-ot, ami arról szól, hogyan kerekedjünk felül a félelmeinken.

A magyar rajongók idén Budapesten, a Szigeten is elcsíphetik az énekesnőt, méghozzá augusztus 14-én – jegyeket és bérleteket ide kattintva találtok.